Športski centar Višnjik, Zadar

Location

Splitska ul. 3, Športski centar Višnjik
Zadar
Croatia
23000

Next Event

No upcoming events
Map Unavailable

U srcu Zadra, smješten je Športski centar Višnjik – suvremeni sportski kompleks koji je postao ključno mjesto za brojna sportska, kulturna i poslovna događanja. Prostire se na impresivnoj površini i nudi mnoštvo sadržaja kako za profesionalne sportaše, tako i za posjetitelje i sudionike konferencija poput našeg HoReCa sajma i DAPI-a.

Višnjik nije samo mjesto gdje sportaši treniraju i natječu se. S njegovim multifunkcionalnim dvoranama, prostranim konferencijskim prostorima i modernom opremom, ovaj centar pruža idealne uvjete za održavanje različitih događanja, od seminara i radionica do većih konferencija i sajmova.

Pored izvrsne infrastrukture, Športski centar Višnjik se može pohvaliti i izvrsnom lokacijom. Nalazi se u blizini glavnih prometnica, što ga čini lako dostupnim kako lokalnim stanovnicima, tako i onima koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske ili iz inozemstva. Uz to, okolno područje je obogaćeno zelenilom i parkovima, pružajući savršenu priliku za opuštanje između sesija konferencije ili nakon dugog dana.

Ako dolazite u Zadar autom, Športski centar Višnjik nudi prostran parking, a za one koji preferiraju javni prijevoz, brojne linije povezuju centar s različitim dijelovima grada.

Posjetite Športski centar Višnjik i doživite kombinaciju vrhunske infrastrukture i zadarske gostoljubivosti – idealno mjesto za našu konferenciju!

Upcoming Events

No events in this location